Футболистът на ЦСКА Кевин Кубемба заяви, че се бори, за

...
Футболистът на ЦСКА Кевин Кубемба заяви, че се бори, за
Коментари Харесай

Кубемба: Опитвам се да покажа, че заслужавам място на терена

Футболистът на ЦСКА Кевин Кубемба съобщи, че се бори, с цел да заслужи титулярното си място на терена. Нападателят означи първи хеттрик в професионалния футбол при триумфа с 4:1 над Несебър на шестнадесетинафиналите за Купата на България, а по този метод „ армейците “ минаха напред в шампионата.

След дуела Кубемба показа възприятията си от представянето си, като минути след мача застана пред камерата на DIEMA SPORT.

„ Благодаря,чувствам се добре. Радвам се, че спечелихме. Това ми е първият хеттрик в професионалния футбол. Успях да се оправя и се веселя, че спечелихме този мач. Нормално е възприятието да вкара три пъти. Радвам се, че победихме, за нас бе значимо да минем напред. За мен е наслаждение “, стартира голмайсторът на „ алените “.

„ Аз не преставам да работя, не всеки път се получава. Радвам се, че съумях, когато имам опция ще отбелязвам “, добави Кубемба.

„ Няма проблем, че не играя постоянно. Каранга е доста добър нападател, пробвам се да покажа, че заслужавам място на терена “.

„ Всеки мач е сложен и всеки противник е сложен. Всеки заслужава почитание. Ако играем добре, за какво да не спечелим Купата? Би било мъчно, само че ние сме мощен отбор и ще се опитаме да спечелим Купата “, приключи Кубемба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР