Футболистът на ЦСКА Георги Йомов беше замесен в криминално деяние.

...
Футболистът на ЦСКА Георги Йомов беше замесен в криминално деяние.
Коментари Харесай

Замесиха футболист на ЦСКА в криминално деяние

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов беше забъркан в престъпно действие. В понеделник вечерта имаше престрелка на Околовръстното, като изказванията бяха, че офанзивният футболист е взел участие в него и е задържан. От " Армията " разгласиха на формалния си уебсайт информация по отношение на Йомов.

" Армейци,
Във връзка с появилите се в избрани медии изказвания, че футболистът на ЦСКА Георги Йомов е арестуван от полицията, откакто е бил забъркан в престрелка на " Околовръстното шосе " в София бихме желали да Ви осведомяваме, че пред управлението на клуба националът показа следното:
" Вкъщи съм, жив и здрав. Нямам нищо общо със случилото се. Дадох колата на брат си. "

Какво тъкмо се е случило ще открият органите на реда, като ние имаме цялостното доверие в нашия играч, че не е бил забъркан в закононарушение ", написаха " алените ".

На Околовръстното всичко е почнало със сдърпване сред две групи, което е прераснало престрелка с огнестрелни оръжия, а двама от забърканите са потърпевши. Те са били ранени в краката и незабавно са превозени във Военномедицинска академия. Единият от тях е в тежко положение. Замесените в багра са откарани за разпит в 7 РПУ.
Според информациите, на място са арестувани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа, която е гадже на Йомов. Според графика на певицата нощес тя е била на присъединяване в Русе.
" Във връзка с случая от нощес се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм участвала на случилото се... доста апелирам да се не спекулира с името ми!!! ", написа певицата.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР