Футболистът на ЦСКА Амос Юга коментира победата с 2:0 над

...
Футболистът на ЦСКА Амос Юга коментира победата с 2:0 над
Коментари Харесай

Юга: Трябваше да вкараме 5 гола още до полувремето

Футболистът на ЦСКА Амос Юга разяснява успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив. Той остана удовлетворен от това, което демонстрираха „ армейците “ против водача в efbet Лига и призна, че е очаквал ЦСКА да води с 5:0 на полувреме предвид на представянето си.

„ Много добре се подготвяхме за този мач през цялата минала седмица. Разузнахме по добър метод тяхното изнасяне на топката, тъй като Локомотив Пловдив е единственият тим, който играе по този метод. Благодарение на треньора и неговия щаб ние наложихме нашата преса. Мисля, че на полувремето резултатът трябваше да бъде 5:0 “, съобщи Амос Юга.
 
„ Дербито следва да се изиграе, а този мач го спечелихме с помощта на нашата добра игра и разузнаване на съперника преди дуела. Благодарение на пресата ни създадохме толкоз доста положения за гол, тъй като открадвахме топката, още до момента в който съперникът изнасяше “, сподели още той.

„ Предстои да се надигнем против тима на Левски, който има друг жанр на игра. Надявам се да повторим същото показване като през днешния ден, само че ще би трябвало да се подготвим добре за дербито. Ще се опитаме да останем на същата вълна против Левски с преса и мощна игра “, съобщи футболистът на ЦСКА.

„ Като за начало сменихме треньора и системата ни на игра. С това настъпиха и промени. Имахме контузени играчи при започване на сезона, които се завърнаха в тима. Бяха привлечени и нови футболисти, работихме по кондицията си и всичко си пристигна на мястото. Видяхте Пари Сен Жермен имаха тримата най-хубави играчи в света и отново не съумяха да създадат нищо “, съобщи Юга.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР