Футболистът на - София Георги Йомов гостува в предаването Код

...
Футболистът на - София Георги Йомов гостува в предаването Код
Коментари Харесай

Йомов: Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи, но така са решили треньорите

Футболистът на - София Георги Йомов гостува в предаването „ Код Спорт “ по RING. Атакуващият състезател свети с екипа на „ алените “, макар че дядо му Тодор Барзове легенда на Левски. Йомов имаше голяма заслуга за спечелването на Купата на България от столичани, както и за паметните европейски триумфи над Осиек и Виктория (Пилзен) в Лигата на конференциите предишното лято. Предлагаме акценти от изявлението с Йомов:
 "Червените " честитиха Великден и обявиха: Продължавайте да обичате и подкрепяте обичания ЦСКА! Заедно можем всичко!
- Финал за Купата на България – задоволително успокоение ли е това за сезона на ЦСКА?

- По принцип не беше това годината, която искахме. Не искахме по този начин да се развие годината за нас. Но не бих споделил успокоение. Това е доста значим мач, в който ние би трябвало да покажем, че можем да защитим купата от предходната година и да създадем всичко допустимо да зарадваме почитателите.

- ЦСКА не е печелил в следващи години купата от времето на Христо Стоичков през 80-те години. Какво очаквате от финала?

- Мач като всеки един край. Твърд мач. Надявам се да излезем спечелили от него и да зарадваме нашите последователи.

- ЦСКА стартира годината на две точки разлика от Лудогорец и след лагер с положителни резултати в контролите в Анталия. Защо още веднъж не успяхте да се преборите за купата?

- Защото там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши неточности, които няма по какъв начин да върнем. Това оказа голямо въздействие върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра неприятна смешка и поради това се получи по този начин.

- В Славия играхте съвсем единствено българи, а в ЦСКА постоянно титуляри сте само с Иван Турицов. Наистина ли родната марка футболисти не е конкурентна за равнището на ЦСКА?

- Докато съм жив ще настоявам, че би трябвало да играят повече българи. Смятам, че има много качествени футболисти в България. Но по този начин са решили треньорите, по този начин е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го разясняваме, само че моето мнение е, че би трябвало да играят повече български футболисти.

 "Червените " честитиха Великден и обявиха: Продължавайте да обичате и подкрепяте обичания ЦСКА! Заедно можем всичко! 24 апр | 10:44  Вилдсхут е бил последният в листата за дузпи против Славия Вилдсхут е бил последният в листата за дузпи против Славия 24 апр | 10:17  ЦСКА - София остана без тим за мача с Лудогорец ЦСКА - София остана без тим за мача с Лудогорец 23 апр | 15:31 Още от БГ Футбол  Юношеският народен тим (родени 2007) дебютира на интернационалната сцена на шампионат в Хърватия Юношеският народен тим (родени 2007) дебютира на интернационалната сцена на шампионат в Хърватия 24 апр | 14:35 90 0  Наско Милев с значим гол при триумф на Панавежис Наско Милев с значим гол при триумф на Панавежис 24 апр | 13:03 644 0  Ботев (Пловдив) зарадва хлапак Ботев (Пловдив) зарадва хлапак 24 апр | 12:06 875 1  Петър Александров за Левски: Свалям шапка на публиката, на тима, и на треньорите! Петър Александров за Левски: Свалям шапка на публиката, на тима, и на треньорите! 24 апр | 11:32 7881 37  Зума заведе внучките си на Зума заведе внучките си на "Лаута " 24 апр | 11:23 1490 3 Виж всички Водещи Новини  Ще стигне ли Верстапен до съвършен уикенд на „ Имола “? Ще стигне ли Верстапен до съвършен уикенд на „ Имола “? 24 апр | 08:00 19358 39  Тайсън Фюри нокаутира Дилиън Уайт и разгласи, че Тайсън Фюри нокаутира Дилиън Уайт и разгласи, че "може би " завършва 24 апр | 00:35 85254 146  Десета поредна купа! Байерн реализира немислимото в топ 5 шампионатите Десета поредна купа! Байерн реализира немислимото в топ 5 шампионатите 23 апр | 21:21 57230 98  ПСЖ стана първенец след брилянтен гол на Меси, само че съвсем никой не се зарадва ПСЖ стана първенец след брилянтен гол на Меси, само че съвсем никой не се зарадва 23 апр | 23:53 52270 103  Арсенал удари и Манчестър Юнайтед и съвсем отхвърли Арсенал удари и Манчестър Юнайтед и съвсем отхвърли "червените дяволи " от фантазиите за топ 4 23 апр | 16:25 61314 171 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР