Футболистът на Нюкасъл Харви Барнс отново се превърна във важна

...
Футболистът на Нюкасъл Харви Барнс отново се превърна във важна
Коментари Харесай

Крило на Нюкасъл мечтае за националния отбор на Англия

Футболистът на Нюкасъл Харви Барнс още веднъж се трансформира във значима част от състава на „ свраките “, откакто неотдавна се възвърне от травма.

Бившият футболист на Лестър ще опита да помогне на „ джордитата “ да си обезпечат ново европейско присъединяване през идващия сезон, само че в този момент крилото разкри своята огромна фантазия. „ Определено бленувам да играя за националния тим на Англия и считам, че това е напълно обикновено. Всеки един има сходни стремежи, тъй като да представляваш страната си е нещо извънредно. Наясно съм, че с цел да си в състава на Англия, би трябвало да направиш в действителност нещо особено, само че имам вяра в себе си и зная на какво съм кадърен “, показа играчът.

„ Не започнах добре престоя си в Нюкасъл, контузията, която получих оказа въздействие върху мен, тъй като много дълго отсъствах от терените, само че най-важното е, че още веднъж се любувам на футбола. Нюкасъл е отлично място, където можеш да постигнеш доста и дружно би трябвало да работим, с цел да ставаме все по-добри. Сигурен съм, че в случай че остана здрав и играя постоянно, ще заслужа мястото си в британския народен тим “, сподели Барнс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР