Футболистът на не изневери на стила си и джентълменски поздрави

...
Футболистът на не изневери на стила си и джентълменски поздрави
Коментари Харесай

Джентълмен до дупка: Как Левандовски коментира триумфа на Лионел Меси?!

Футболистът на не изневери на стила си и кавалерски поздрави за спечелването на седмата му Златна топка. Полякът стори това с обява в профила си в Инстаграм, в която написа следното:
" В началото бих желал да поздравя Лионел Меси - носителя на " Златната топка ". Искам да благодаря на всеки един публицист, който гласоподава за мен и вярваше, че достиженията ми са значими през 2021 година. Спечелих премията " Голмайстор на годината ", само че никой състезател не може да завоюва самостоятелна премия без най-силния тим и правилни почитатели зад тила си. И за мен не е по-различно ".

" Искам да благодаря на моя клуб Байерн Мюнхен за полето за изява, което ми даде, с цел да съумея да реализира фантазиите си. Искам да благодаря и на моите съотборници от полския народен тим. Искам също по този начин да благодаря на почитателите, че ме поддържат всеки ден, това значи доста за мен. И най-важното, голямо благодаря на фамилията ми, благодаря ти мамо, благодаря ти Анна - ти си любовта на живота ми и най-хубавият ми другар, благодаря на сестра ми Милена и на моите другари и мениджърски екип за непрекъснатата поддръжка, основата на моите достижения. Благодаря ви ", написа Лева.
Аржентинецът също оцени по достолепие качествата на нападателя и още по време на церемонията излезе с апел към " France football " - !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР