Футболистът на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал, вярва, че червените

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал, вярва, че червените
Коментари Харесай

Марсиал: Манчестър Юнайтед може да се бори за нещо повече от пето място във Висшата лига

Футболистът на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал, има вяра, че " алените дяволи " са в добра позиция да наваксат точки по отношение на тимовете пред тях.

Манчестър Юнайтед се намира на краткотрайното пето място във Висшата лига. Отборът, воден от Ерик загар Хаг обаче е с 2 мача по-малко от Тотнъм, които са пред " алените дяволи " в класирането. Това значи, че в случай че отборът завоюва мачовете си, ще се намести в топ 4, след сложното начало на сезона.

Марсиал е уверен, че точно това ще се случи и тимът може да се бори за по-челни позиции, след завръщането на Всишата лига, малко повече от седмица след края на Световното състезание в Катар.

Нападателят даде изявление в клубната телевизия, на което бе запитан дали в клуба са оптимисти, че могат да се борят за освен това от пето място в британския шампионат.

" Разбира се, и за какво да не сме? Имаме страхотни футболисти, към този момент спечелихме много мачове, в този момент би трябвало да продължим да печелим ", показа Марсиал.

" Предстоят доста мачове, само че всички, най-много тези, които не бяха в Катар, са свежи и подготвени. Надявам се, че ще се завърнем уместно и ще спечелим допустимо най-вече срещи ", добави 27-годишният футболист на " алените дяволи ".

Манчестър Юнайтед среща тима на Нотингам Форест в мач от 17-ия кръг на Висшата лига. Двубоят е във вторник, 27-и декември.
 Тен Хаг разкри от какви футболисти има потребност Манчестър Юнайтед
Тен Хаг разкри от какви футболисти има потребност Манчестър Юнайтед

Вижте какво сподели той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР