Футболистът на Лудогорец Джоди Лукоки не се чувства щастлив в

...
Футболистът на Лудогорец Джоди Лукоки не се чувства щастлив в
Коментари Харесай

Лукоки: В Разград е скучно, липсва ми животът в Холандия

Футболистът на Лудогорец Джоди Лукоки не се усеща благополучен в България и в часност в Разград. Това показа самият той пред холандското издание "ELF Voetbal ". 25-годишният Лукоки разкри, че животът в Холандия му липсва, защото там е детето му, а също по този начин и огромна част от приятелите му.

Домусчиев: Целта пред Лудогорец е ясна

"Харесва ми футболът в България, само че животът тук е много отегчителен. Вече няколко години съм в Разград, само че в този град няма доста какво да се прави ", сподели юношата на Аякс.

"Наблизо е известният курорт Слънчев бряг, само че това не трансформира живота ми в Разград. Признавам, че Амстердам ми липсва. Там израстнах, там са моите другари, там е моето дете. Не ми харесва това, че виждам рядко детето си. Това е една от аргументите да желая да се върна в Холандия. Но единствено в тим от Топ 5. Определено съм подготвен за това ", добави крилото на Лудогорец.

Лукоки: Доволни сме от присъединяване в ЛЕ, в този момент фокусът е върху шампионата

"Винаги си припомням интервала в Аякс. Прекрасни времена бяха. Играх с доста положителни футболисти, които ми останаха другари. Събираме се когато можем и е доста занимателно ", призна още футболистът..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР