Футболистът на Ливърпул Фелипе Коутиньо тренира на пълни обороти с

...
Футболистът на Ливърпул Фелипе Коутиньо тренира на пълни обороти с
Коментари Харесай

Коутиньо внезапно оздравя, тренира на пълни обороти в Бразилия


Футболистът на Ливърпул Фелипе Коутиньо тренира на цялостни обороти с бразилския народен тим и е подготвен да вземе присъединяване в международната подготовка против Еквадор.

Офанзивният състезател, който желае да бъде трансфериран в Барселона, към момента не е играл за мърсисайдци от началото на сезона, като формалното пояснение за това бе травма в гърба.

Докторът на селесао Майкъл Симони изясни, че мистериозната контузия на Коутиньо произтича от напрежението, на който е подложен играчът около целия звук към възможния му трансфер.

" Проблемът в гърба? Сега е добре. Този проблем беше въпроса на стрес, нещо прочувствено. Несигурността към бъдещето му го стресира. Сега към този момент всичко е оправено.

Коутиньо и аз сме другари от години. Винаги съм се грижил за него, когато има някакви медицински проблеми. Всичко, от което имаше потребност се, бе да поговори с някого.

Той е малко разтревожен поради опцията да смени клуба. Разбира се, говорихме за възможния трансфер, за нещата, които усеща сега.

По мое мнение този проблем в гърба произтича от неговите терзания. Мускулното напрежение провокира тъкмо това. Той може да играе за Бразилия ", сподели Симони.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР