Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев бе доволен след успеха на

...
Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев бе доволен след успеха на
Коментари Харесай

Галчев: В Благоевград ще сме домакини, искам да се докажа

Футболистът на Левски Патрик-Габриел Галчев бе удовлетворен след триумфа на " сините " против Рига в последна инспекция за отбора на Николай Костов в Турция, преди подновяването на сезона.

" Започнахме нерешително, допуснахме ранен гол, само че успяхме да се приспособяваме и заиграхме доста добре. Контролирахме срещата и справедливо победихме. Изправяли сме се два пъти против Рига, добър тим е и поисквам триумф в шампионата му ", стартира той.

" Това е подготовката – да надграждаме това, което сме тръгнали да вършим. В началото е обикновено, изморени играчи и нови условия. С течение на времето успяхме да осъществяваме това, което желаят треньорите ", добави бранителят.

" През сезона ще играем прекрасен футбол и ще сме по-доминиращи. Винаги съм упражнявал оптимално. Каквото е било преди, такова е и в този момент. Очаквам повече отговорност, защото се обрисува да съм титулярен десен бек на Левски. Това е горделивост за мен и желая да си заслужа мястото, като покажа, че не съм просто заряд, тъй че искам да се потвърдя ", съобщи Галчев.

" В момента всички момчета, които са в съблекалнята, упражняват дружно 1-2 години. Има и много гении, това зависи от тях дали ще останат. Имахме шанс с Марин да сме тук, поисквам триумф на младите играчи, всичко си зависи от тях ", сподели той.

" Ще би трябвало да сме мощни против Пирин и да преобладаваме. Не е елементарно, би трябвало да сме оптимално съсредоточени. Ще има много почитатели, само че ще се усещаме домакини в Благоевград. Пожелавам една сполучлива година на всички почитатели на Левски, дано ни поддържат, както до момента. Те са неповторими, дано са все по този начин всеотдайни към клуба ", приключи Патрик-Габриел Галчев.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР