Футболистът на Интер се намира в болница, след като снощи

...
Футболистът на Интер се намира в болница, след като снощи
Коментари Харесай

Евро 2020: Светът аплодира Кристиан Ериксен. Той накарал съотборниците си да довършат мача с Финландия

Футболистът на Интер се намира в болница, откакто нощес колабира по време на дуела с Финландия от Европейското състезание. Точно този диалог е успокоил другите играчи и те изявиха предпочитание да доиграят мача. Самият Кристиан също е изискал от тях да се завърнат.

Бащата на Ериксен също увери, че синът му е по-добре. В момента в клиниката му се вършат проучвания.

Критични за спасяването на футболист били бързата реакция на съдията Антъни Тейлър и капитанът на Дания Симон Кяер. Съотборниците на Ериксен образуваха стена към него до момента в който му бе оказвана здравна помощ. Каспер Шмайхел пък отиде да докара и успокои жена му. При завръщането си на терена футболистите и щабът на Финландия демонстрираха уважението си и застанали в центъра на терена приветстваха играчите на Дания.

Известни футболисти от целия свят насочиха послания с вяра за възобновяване на Ериксен, а измежду тях бе и португалската мегазвезда Кристиано Роналдо.

" Светът на футбола е единен и се надява на положителни вести. Чакам да те видя скоро още веднъж на терена, Крис! Бъди мощен! ", написа Роналдо в Инстаграм.

Белгийският съотборник на Ериксен в Интер Ромелу Лукаку също вдъхна кураж на датчанина. След гола си против Русия, нападателят се приближи до една от камерите и насочи обръщение към Ериксен. " Кристиан, обичам те ", сподели Лукаку.

????????????????????
????️ Le message de Romelu Lukaku à Christian Eriksen après son but: " Chris, I love You "
— beIN SPORTS (@beinsports_FR)

Мачът приключи в интерес на дебютантът Финландия, който изненадващо завоюва с 1:0.

???????? Respect.????????

Get well soon, Christian.
— UEFA EURO 2020 (@EURO2020)

Останалите мачове през вчерашния ден:

Отборите на Уелс и Швейцария приключиха 1:1 във втория дуел от група " А " на Евро 2020. На стадиона в Баку отборът на Владимир Петкович доминираше в по-големи стадии от дуела и поведе с попадение на Брийл Емболо в 49-ата минута, като също така пропусна още най-малко три-четири чисти положения - главно посредством Харис Сеферович. Съперникът обаче съумя да изравни в 74-ата, когато Кийфър Мур беше прецизен с глава за 1:1, с което се докопа и до точката. В другата среща от групата в петък вечер Италия съкруши Турция с 3:0.

С лекост Белгия надигра Русия с 3:0. Белгия води на Русия след ранен гол на Ромелу Лукаку. Малко по-късно Мюние удвои. Отново Лукаку довърши руснаците с гол в края на срещата за краното Белгия - Русия 3:0.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР