Футболистът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер удължи договора си с

...
Футболистът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер удължи договора си с
Коментари Харесай

Томас Мюлер удължи договора си с Байерн

Футболистът на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер удължи контракта си с отбора за още една година до 2024-а, оповестиха публично от клуба. Мюлер носи екипа на Байерн от 10-годишен и минава през всички възрастови групи на клуба преди да заиграе в първия състав. Десетата поредна купа за тима в шампионата на Германия пък бе 11-и трофей за 32-годишния Томас Мюлер с гранда от Мюнхен.

" Томас Мюлер е икона за клуба, който носи емблемата на Байерн в сърцето си. Ние постоянно сме показали неизменност и по тази причина сме удовлетворени, че успяхме да удължим контракта на един от най-важните ни футболисти. Той е същински водач с основна роля в съблекалнята на отбора ", разяснява изпълнителният шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан.
 В Байерн уверени, че Роберт Левандовски ще остане
В Байерн уверени, че Роберт Левандовски ще остане

Договорът му изтича през лятото на 2023 г

Друг от шефовете на клуба Хасан Салихамиджич, съобщи, че никой не може да си показа Томас Мюлер без Байерн, както и противоположното. " Точно по тази причина сме доста щастливи, че Томас удължи договора си до лятото на 2024 година. Той остава гладен за триумфи и същински образец за останалите ", добави Салихамиджич.

Самият Томас Мюлер също изрази задоволството си от подписването на новия контракт. " Приключението, което започнах през 2000-а година се трансформира в извънредно сполучлива история досега. За мен е огромно наслаждение да продължа да нося екипа на тима ", сподели Мюлер.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР