Футболистът на Барселона Жул Кунде се извини на бившия си

...
Футболистът на Барселона Жул Кунде се извини на бившия си
Коментари Харесай

Жул Кунде се извини на Севиля за бурната си радост

Футболистът на Барселона Жул Кунде се извини на някогашния си клуб Севиля откакто си навлече рецензии за прекомерно бурното празнуване при успеха на каталунците с 3:0. 

Защитникът се причисли към Барселона през лятото, откакто прекара предходните три сезона в отбора на Севиля и бе измежду любимците на почитателите. В неделя бе първият мач на Кунде против някогашния му тим след раздялата преди няколко месеца. Заради бурния метод, по който отпразнува първия гол на Жорди Алба, французинът получи голям брой рецензии от почитателите на Севиля.

Френският национал по-късно призна, че е прекалил. „ Винаги съм бил признателен за опцията да нося червено-бялата фланелка и за любовта, която получих по времето си в тима “, написа той в обществените мрежи.

„ Затова желая да се извиня за метода, по който чествах, защото в миг на еуфория беше прекомерно от моя страна. Пожелавам на Севиля всичко най-хубаво “, добави 24-годишният Кунде.

С тази победа Барселона усили преднината си на върха в Ла Лига на 8 точки пред втория Реал Мадрид.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР