Футболистът на АЕК Даниеле Верде даде обширно интервю пред италианския

...
Футболистът на АЕК Даниеле Верде даде обширно интервю пред италианския
Коментари Харесай

АЕК спря италиански футболист да се прибере при новородената си дъщеря

Футболистът на АЕК Даниеле Верде даде обстойно изявление пред италианския вестник „ Il Mattino”. Крилото на гръцкия отбор изясни тежката обстановка, в която се намира, поради сериозното състояние в Италия, което е доста по-опасно от това в цяла Европа поради COVID-19.

Футболисът от Наполи желае да се върне назад в страната си, с цел да бъде покрай брачната половинка и щерка си, само че АЕК не го пуска да напусне Гърция, поради карантината, която е оповестена в страната и неговата персонална отбрана от вероятно заразяване с рисковия вирус. Същото му е споделил и треньорът на отбора от Атина Масимо Карера.

„ Кафенетата и заведенията за хранене към момента са отворени, само че хората са с маски. Искам да се прибера в Наполи да видя брачната половинка и щерка ми, само че от АЕК не ме пускат. Те споделиха на всички футболисти от тима да стоят в Гърция. Говорих и с моя треньор, който също е италианец. Той ми сподели, че когато се върна назад би трябвало да бъда изолиран две седмици и по този начин ще изгубя време, с цел да вляза назад в добра форма. След това аз започнах да мисля, че е по-добре да предпазя себе си и фамилията ми и да не вървя на никое място. Имам бебе на два месеца и най-вероятно, в случай че се прибера няма да ми дадат късмет да бъда покрай детето ми, с цел да го предпазя от вероятно заразяване.”, показа играчът на АЕК.

Снимка: Eurokinissi
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР