Футболистът Георги Йомов не е бил задържан след стрелбата на

...
Футболистът Георги Йомов не е бил задържан след стрелбата на
Коментари Харесай

Футболистът Георги Йомов не е бил задържан

Футболистът Георги Йомов не е бил арестуван след стрелбата на Околовръстнния път на София късно през вчерашния ден вечерта, при която бяха ранени двама души. Това оповестиха за News.bg от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. От полицията прецизираха, че Йомов още нощес е дал пояснения и е бил освободен.

Припомняме, че случката се разигра късно нощес на бензиностанция на Околовръстното шосе. По информация в медиите Йомов разказал, че сред брат му и непознати за него хора е зародил спор. По-късно в разправията се е присъединил и бащата им. Тогава братът е стрелял. По-други данни пък е стрелял бащата - Цветан Йомов. Неофициално беше обявено, че Йомов е арестуван, а полицията търси бащата и брата на футболиста, като те по-късно се явили в полицията и предали на органите на реда законно притежавано оръжие, с което било стреляно нощес.

В следствие от Министерство на вътрешните работи публично осведомиха, че в ранния следобяд през днешния ден в Столична дирекция на вътрешните работи са се явили двама мъже - на 22 и на 42 години. След извършени разпити за да бъде изяснено дали са свързани с " закононарушението, осъществено нощес в региона на бензиностанция на разклона за кв. Бояна ", двамата са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа .
 Футболист и попфолк дива в екшън с ранени на бензиностанция в София Обновена
Футболист и попфолк дива в екшън с ранени на бензиностанция в София

По непотвърдена информация бащата на футболиста е стрелял

От Министерство на вътрешните работи отхвърлиха да потвърдят пред News.bg, че става дума за бащата и брата на футболиста Георги Йомов.

" Сигналът за пукотевица бе подаден към 22.25 часа. Към място неотложно бяха ориентирани екипи на полиция и Бърза помощ, двама потърпевши, с огнестрелни рани в региона на краката, бяха превозени в болнично заведение за оказване на здравна помощ. В процеса на първичните дейности за изясняване на случая бе открит и разпитан 24-годишен мъж, който е дал пояснения, свързани с случая ", означават от Министерство на вътрешните работи.

Процесуално-следствените и оперативно-издирвателните дейности във връзка със случая не престават.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР