Футболистът Даниел Златков не издържа и най-после се престраши да

...
Футболистът Даниел Златков не издържа и най-после се престраши да
Коментари Харесай

Златков заби юмрук на шеф Петров извън Къщата!

Футболистът Даниел Златков не устоя и най-сетне се престраши да ступа началник Петров. Това се случи отвън Къщата на " ВИП Брадър " и по-точно при гостуването на БГ Роналдо при Гала в " На кафе ". Златков заби юрум в лицето на дразнещия го началник още щом зърна макета с лика му в студиото на Нова телевизия. Случката беше запечатана и футболистът даже я разпростани в обществената мрежа. 



Както е известно, Златков и началник Петров бяха в открита война в Къщата и непрекъснато имаше спречквания сред двамата. До пердах обаче не се стигна, защото ги грозеше солена санкция.

След отпадането от риалитито футболистът беше запитан с кой от съквартирантите не желае да поддържа връзка отвън шоуто. Златков беше безапелационен с отговора си: " Няма да стъпя в ресторанта му! Той ни предложения всички, с цел да покаже, че отвън шоуто не е подобен, само че аз нямам доверие. Човек не може да се промени. "

А след оповестените фрагменти по какъв начин Златков забива пестник в лицето на началник Петров, почитателите на футболиста в " Инстаграм " го поздравяват за действието му. 

" Браво, Дани! ", " Бой по шопара! ", са единствено част от мненията.
 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР