Футболистът Даниел Златков, който е един от участниците във ВИП

...
Футболистът Даниел Златков, който е един от участниците във ВИП
Коментари Харесай

Ексклузивно! Съпругата на Даниел Златков проговори пред БЛИЦ! Ще има ли развод?

Футболистът Даниел Златков, който е един от участниците във " ВИП Брадър ", щял да се развежда със брачната половинка си Агнес. Това стана ясно от роман на светското перо Антон Стефанов пред Нова телевизия. Той изясни по какъв начин синът на БГ Роналдо - 5-годишният Марио, споделил на баща си да не се прибира у дома, защото " с мама знаем какво си правил преди " ВИП Брадър "...

БЛИЦ съумя да се свърже с футболната половинка, която изрично отхвърли изказванието на журналиста, че настройвала децата против татко им. " Няма нищо правилно в това, което наговори и което се популяризира по медиите. С Дани живеем щастливо! ", сподели Агнес пред медията ни.

" Колкото и да им желае в този момент на някои дами, бракоразвод няма да има! ", изрично разгласи брачната половинка на Дани Златков пред БЛИЦ.

Изглежда единственото правилно в изявлението на Стефанов е, че децата на участниците във " ВИП Брадър " имат опция да ги посещават в Къщата всяка събота. Съпругата на Дани Златков Агнес всеки първи ден от уикенда води дребните на срещите с баща им, научи БЛИЦ.

Последният път Марио даже е бил с простуда, само че още веднъж се е видял с татко си, казвайки му какъв брой доста им липсва у дома, и че с неспокойствие той, сестричката му Адриана и майка му чакат края на шоуто, с цел да се прибере при тях.

Влюбените Дани и Агнес имат  страховит брак и са щастливи с двете си сладки дечица. Неси и дребните бяха последвали Златков и в Беларус, където игра няколко месеца за Шахтьор (Солигорск). 

Преди няколко години пък бишият бранител на Ботев (Пловдив) даже си татуира обичаната жена. Ликът на дамата, която подари Златков с две прелестни дечица, грее на левия крайник на футболиста.

Разказаната от Антон Стефанов история сътвори единствено главоболия на чаровната благоевградчанка, която в този момент е принудена да изяснява на околните и другари, че няма нищо правилно в популяризираното по медиите. Агнес е принудена да търпи издевателството, на който е подложена в обществените мрежи.

Футболната половинка от през вчерашния ден насам непрекъснато получавала известия, като най-много я безпокоели разчувствани девойки, интересувайки се дали в действителност с Дани ще се развеждат... Е, към този момент е ясно - навиячките ще си останат с пръст в уста. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ








 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР