Футболен турнир и търг с фланелки на стадион Славия събраха

...
Футболен турнир и търг с фланелки на стадион Славия събраха
Коментари Харесай

Събират средства за лечение на легендарния нападател Владимир Стоянов

Футболен шампионат и търг с фланелки на стадион " Славия " събраха 10 300 лева за лекуването на някогашния именит нападател Владимир Стоянов.
Той бе диагностициран с белодробен дребноклетъчен карцином през 2013 година, като след няколко линии химиотерапия и моментно възстановяване, заболяването още веднъж прогресира, написа " Труд ".
Владимир, който има участия в националния отбор и се е състезавал за тимове като Черноморец (Бургас), Локомотив (София), Ботев (Пловдив), Спартак (Пловдив) и испанския Депортиво (Ла Коруня), се нуждае от терапия със специфичен медикамент. Този медикамент обаче не се ползва в България за това заболяване, а цената на лечението е 44 500 лева
В извършения благотворителен футболен шампионат се включиха деца (родени 2010 и 2011 година) от разнообразни клубове от София и Пловдив. Бяха обособени цели 26 тима, които участваха в блиц шампионат, като за всеки тим имаше избрана регистрационна такса.
Състоя се и благотворителен търг с фланелки с подписи, предоставени от разнообразни професионални отбори, някогашни и сегашни играчи, в това число и фланелка на Красимир Балъков от престоя му в Щутгарт с негов подпис. Каузата беше подкрепена и от министър-председателя на Република България Бойко Борисов.
Турнирът и търгът бяха проведени от Георги Стоянов – някогашен вратар на Черноморец (Бургас) и сегашен треньор на вратарите в школата на Славия, който се е състезавал и под управлението на Владимир Стоянов.
От 28 март започва акция за набиране на средства, която може да бъде открита в интернет тук.
Средствата се набират посредством абонаменти от 2 и 5 лева, ePay, банкова сметка в ОББ и изпращане на SMS-и на обединен дарителски номер 17 777 с текст DMS VLADIMIR.
Налична е и дарителска сметка: Владимир Русев Стоянов/ BG10TTBB94001524198551
Нека да помогнем на Владимир Стоянов в най-тежкия му мач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР