Футболен клуб Ливърпул и датската пивоварна Карлсберг официално потвърдиха, че

...
Футболен клуб Ливърпул и датската пивоварна Карлсберг официално потвърдиха, че
Коментари Харесай

Ливърпул удължи легендарно партньорство, ще нарасне до 42 години

Футболен клуб Ливърпул и датската пивоварна Карлсберг публично потвърдиха, че удължават тяхното партньорство с спомагателни 10 години. Така именитата колаборация сред двете страни ще продължи до фамозните 42 години и това ще бъде най-дългото сред дадена компания и клуб от Висшата лига в историята.

За първи път това се случи през 1992-а година, когато Ливърпул и Карлсберг парафираха договор между тях през 1992-а година и логото на бирената компания застана на екипите на 19-кратния британски първенец.

По време на първичното си партньорство страните записаха едни от най-знаковите моменти в историята на клуба с требъл през 2001-а година, чудото в Истанбул в Шампионска лига през 2005-а, Суперкупата на Европа същата година, а през 2006-а със извоюваната ФА Къп.

Карлсберг стана формалната бира на „ Анфийлд “ през 2010-а година и ще остане такава до 2034-а година след новия контракт.

„ Изключително сме щастливи да продължим работата си с Карлсберг за нови 10 години. Дълготрайният договор потвърждава положителната работа посред ни и считаме, че това е повече от едно рекламно партньорство “, сподели Бен Лати, който е рекламен шеф в Ливърпул.

През 1997-а година пък Карлсберг подари пари за статуята на Бил Шенкли, която е направена от статуя Том Мърфи и гордо стои пред именитата естрада „ Коп “. От 2010-а споносорът на екипите на " алените " е различен, само че колаборацията с датския тръст продължава.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР