Футболът в Испания се завърна след 3-месечна пауза, а с

...
Футболът в Испания се завърна след 3-месечна пауза, а с
Коментари Харесай

Фен на Меси нахлу на терена от празните трибуни

Футболът в Испания се завърна след 3-месечна пауза, а с него се върнаха и почитателите, които... нахлуват на терените.

Един последовател на Лионел Меси от " Барселона " се трансформира в същинска звезда, откакто съумя да нахлуе на терена по време на мача на каталунците с " Майорка " - първи след подновяването на Примера дивисион.

Всички мачове в Испания, където записаните инфектирани с ковид са над 290 000, се играят без аудитория. Така че въпросният запалянко е съумял да се пробие през защитата на целия стадион " Сон Моикс ".

Partido a puerta cerrada... ¡Y salta un espontáneo al césped!#VolverEsGanar pic.twitter.com/XOcHdDgabW
— Fútbol en Movistar+ (@MovistarFutbol) June 13, 2020

На самият терен той се появи в 54-ата минута, облечен с фланелка на Лионел Меси от аржентинския народен тим. Той опита да се приближи до своя любим в " Барса ", само че защитата го погна и след малко гонене сред играчите, съумя да го залови.

Снимка: Reuters

Въпреки че почитателят на Меси престоя единствено за секунди на терена, фрагментите с него бързо обиколиха целия свят, а той евентуално се трансформира в първия нахлул почитател в мач пред... празни трибуни.

В първия си мач след подновяването на шампионата, " Барселона " нямаше проблеми против " Майорка " и съумя да победи с 4:0. Попаденията бяха дело на Артуро Видал, Мартин Брейтуейт, Жорди Алба и Лионел Меси. В момента каталунците са водачи в класирането с 5 точки пред " Реал " Мадрид. " Белите " играят през днешния ден (14 юни) против " Ейбар ".

Снимка: Reuters
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР