Фурията Кали, която преди време не спираше да се произнася

...
Фурията Кали, която преди време не спираше да се произнася
Коментари Харесай

В какво се е превърнала: Кали шокира с уста като на Жокера!

Фурията Кали, която преди време не спираше да се произнася какъв брой е срещу несъразмерните естетични корекции и какъв брой не си крие бръчките и годините, през днешния ден направи внезапен завой. Поне това отчитаме от фотографията, която пусна в мрежата и която искрено шокира мнозина.

Защото на фотото хем е Кали, хем не. Певицата демонстрира уста, на която да завиди и огромният Миг Джагър, с който се бъзикат, че яде вафлите косо. Устата на Кали е съвсем като на Жокера - не просто цялостна и сочна поради подложен хиалурон, а уголемена на дължина. Как се реализира това знамение и ние още се питаме.

Вероятно своенравната изпълнителка просто е прекалила с фотошопа и се надяваме да е по този начин, а да не се е обезобразила действително. Прави усещане, че тенът на лицето й също е старателно подравнен като не се вижда и една бръчица.

Близки до Кали подшушнаха, че каквото и да разправя, тя е жена и надлежно е суетна. А и знаем, че не си пада по по-възрастни от нея мъже, затова би трябвало да го играе младичка, с цел да завоюва интереса на по-малките от нея красавци.

В момента Кали няма сериозна връзка или най-малко не желае да я разтръбява на висок глас, знаейки какъв беше изходът от предходните й такива. С трима сина от трима разнообразни мъже, певицата се прочу, само че май е решила да не усилва още тима.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР