Фризьорка от Пловдив се озова в ареста, след като бе

...
Фризьорка от Пловдив се озова в ареста, след като бе
Коментари Харесай

Фризьорка от Пловдив обира жилища на клиенти


Фризьорка от Пловдив се озова в ареста, откакто бе хваната в миг на кражба от апартамент. Жената е на 37 години и практикува специалността си от дълги години. По неофициални данни работи в града под тепетата и в Асеновград, написа " Марица ".

Запознати настояват, че месеци наред е тарашила жилищата на свои сътрудници и другари, до момента в който отсъстват. Фризьорката неусетно взимала ключовете им, след което пристъпвала към деяние. Тъй като непрекъснато си споделяли на работното място кой какви проекти има, 37-годишната жена знаела сигурно по кое време даденият апартамент ще бъде празен и комфортен за тарашене. Основна цел били пари и украшения.

Малко след 23 часа в събота проникнала в жилище до парк „ Белите брези “ в пловдивския квартал „ Кючук Париж “. От полицията оповестиха за „ Марица “, че съседи чули звук в жилището, а знаели, че хората ги няма. Притеснили се и подали сигнал на тел. 112. Така униформени от Първо районно пристигнали на място и хванали в крачка бандитката. Фризьорката е отведена в ареста за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, прибавиха още от Министерство на вътрешните работи.

В обществените мрежи пловдивчанка се жалва от кражбата, защото била в дома на своя родственик, и търси още потърпевши от дейностите на фризьорката. По нейни думи, крадлата е задържана в миг на тършуване от два жилището. За втори удар в същата нощ обаче няма удостоверение от органите на реда. В обществените мрежи е насочен апел хората, които познават въпросната бандитка, да си отварят очите на четири. " Tя е задържана, само че доста хора не знаят, че тя ги е обрала ", счита пловдивчанката.

Причините за дейностите на фризьорката остават неразбираеми. Според някои, е допустимо да е натрупала задължения, които не може да покрива. Според други, просто е разкрила елементарен метод за бързо замогване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР