Фризьорът на родните звезди Венелин Кондаков избяга от Милано! Причината

...
Фризьорът на родните звезди Венелин Кондаков избяга от Милано! Причината
Коментари Харесай

Фризьорът на Николета избяга от Милано заради коронавируса

Фризьорът на родните звезди Венелин Кондаков избяга от Милано! Причината е коронавирусът, който в последните дни доближи и до Италия. Огнището на болестта е в северните области Ломбардия и Венето. Столица на първата е точно Милано. Цяла северна Италия е сложена под карантина, научи HotArena.

Кондаков, който у нас е прочут като фризьорът на Николета Лозанова, трябваше незабавно да напусне столицата на модата в понеделник. Ден преди този момент той взе присъединяване в ревюто на Филип Плейн в града. Венелин отговаряше за прическите на част от звездните манекенки, които дефилираха с моделите на немския дизайнер. На движимостите му ръце се оставиха световноизвестните Синди Кимбърли и Алекса Деланос.

Българският коафьор минава за любим на Плейн. Венелин постоянно пътува до другите имения на дизайнера, с цел да се грижи за прическите на майка му или следващото му гадже. Неведнъж е бил специфичен посетител в дома на Плейн в Монако. Кондаков бе в града дружно с Николета Лозанова, която бе посетител на ревюто на Филип. Самото дефиле бе в неделя. В понеделник фризьорът напусна Милано и отпътува с кола за Швейцария.

" Вчера доста смях, а през днешния ден незабавно би трябвало да напусна града ", написа той в свое стори в инстаграм. Кондаков прекара целия ден и нощта в Лугано, с цел да не попадне под ограниченията на здравните управляващи в Италия и да не може да напусне страната. Едва през вчерашния ден сутринта той се върна за малко, едвам хване самолета за България. Ден преди него това направи приятелката му Николета. Тя пусна стори от летището с текст " Току-що избягах ". Плеймейтката бе с маска на лицето, с цел да се защищити от ковид, който към този момент взе седем жертви в Италия, написа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР