Тийзърът за рестартиране на „Frasier“ включва преработка на класическата тематична музика на шоуто

...
Фрейзър влезе отново в сградата. Повече от две години след
Коментари Харесай

Фрейзър влезе отново в сградата.

Повече от две години след обявяването на рестартиране на хитовия ситком от 90-те „Frasier“, във вторник Paramount+ пусна тийзър за новото шоу, включващ преработка на класическата тематична музика.

Аранжиментът може да е различен, но Келси Грамър, която играе Фрейзър Крейн, все още пее текста, като отново размишлява за „хвърлени салати и бъркани яйца“.

Фрейзър (2023) | Тийзър | Парамаунт+ <имг class="youtube__video-thumbnail" src="https://i.ytimg.com/vi/ytRUZi9geSE/hqdefault.jpg" alt="Видео Фрейзър (2023) | Тийзър | Paramount+" />

Когато Грамър отново влезе в титулярната си роля на помпозния радиопсихиатър през октомври, ще станат повече от 30 години, откакто оригиналното шоу се появи за първи път на телевизионните екрани.

Новата глава ще проследи Фрейзър, докато се завръща в Бостън от Сиатъл „с нови предизвикателства, пред които трябва да се изправи, нови взаимоотношения, които да изгради и една или две стари мечти, които най-накрая да изпълни“, според описание на поредицата на уебсайта на Paramount.

Бостън беше градът, в който светът за първи път се запозна с Фрейзър, когато той се появи в любимия ситком от 80-те години „Наздраве“.

Един от най-успешните спин-офове в историята на телевизията, „Фрейзър“ след това го последва обратно в родния му град Сиатъл и представи редица нови герои, включително баща му Мартин и невротичния му малък брат Найлс.

Келси Грамър тъй като към Фрейзър Крейн се присъединяват нови членове на актьорския състав Джес Салгейро и Джак Кътмор-Скот в предстоящото рестартиране на „Фрейзър“. class= Към Келси Грамър като Фрейзър Крейн се присъединяват нови членове на актьорския състав Джес Салгейро и Джак Кътмор-Скот в предстоящото рестартиране на "Фрейзър". Крис Хастън/Paramount+

Шоуто си създаде собствено име, наслаждавайки се на 11 години в ефир и спечелвайки рекордните 37 награди Еми за комедиен сериал.

„Може да видим (някои от героите от „Наздраве“ обратно в Бостън)“, каза Грамър пред „Тази сутрин“ на ITV през май, добавяйки: „Ще има нови лица, в които ще се влюбите.“

Рестартирането ще включва различен поддържащ актьорски състав от този, който се оказа толкова популярен през 90-те години, с Джак Кътмор-Скот в ролята на сина на Фрейзър, Фреди, и иконата на британската комедия Никълъс Линдхърст като стария приятел на Фрейзър от колежа, превърнал се в университетски професор, Алън.

Токс Олагундойе ще играе Оливия, колега на Алън и ръководител на университетския отдел по психология; Джес Салгиеро ще играе съквартирантката на Фреди, Ив; и Андерс Кийт ще се появи като племенника на Фрейзър, Дейвид.

Премиерата на „Frasier“ по Paramount+ е на 12 октомври.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР