Френският вицешампион Пари Сен Жермен направи една от най-големите селекции

...
Френският вицешампион Пари Сен Жермен направи една от най-големите селекции
Коментари Харесай

Леонардо се нахвърли върху критиците на ПСЖ: Вече ми идва в повече

Френският вицешампион Пари Сен Жермен направи една от най-големите селекции в историята, откакто притегли играчи като Лионел Меси, Серхио Рамос, Ашраф Хакими, Джанлуиджи Донарума и Джорджиньо Вайналдум. Те бяха добавени към тези, които към този момент известните Неймар, Килиан Мбапе, Маркиньос, Марко Верати и доста други.

Именно заради тази причина френският отбор постоянно попада в светлината на прожекторите. Парижани имат към този момент 10 точки преднина, само че все пак не съумяват да убедят задоволително с играта, а постоянно даже се постанова да вършат обрати в шампионата.

Именно по всички тези тематики отношение взе спортният шеф Леонардо, който разяснява обстановката.

„ Смятам, че би трябвало да се подобрим, това е явно, само че тези неща са естествени и не би трябвало да ги вадим от подтекста. Имаме футболисти, които дойдоха късно през трансферния прозорец, направихме промени. Не сме там, където желаеме да бъдем, само че тимът работи, а това е значимото. Не ми харесва по какъв начин ни съдят. Виждам някои рецензии и метод на говорене, който ми се коства вповече “, съобщи Леонардо.

Leonardo hits back at criticism from the press aimed at PSG:

"You can say we're not doing well, but it's starting to cross a line now. "
— Get French Football News (@GFFN)
След това той се насочи към Маурисио Почетино, който също постоянно е подложен на критика, че не съумява да сътвори този предстоящ от експертите задоволително атакуващ и впечатляващ жанр, с който отбора да печели.

„ Можете да кажете, че не сме задоволително положителни, само че това взе да отива прекомерно надалеч. Някои споделят, че нашия треньор не схваща футбола или че страхотните играчи, които имаме, се показват извънредно. Смятам, че има хора, които приказват доста за ПСЖ, тъй като търсят известност. Не играем по този начин, както желаеме, само че имаме 10 победи, един еднакъв и една загуба. Водим с 10 точки в Лига 1. Напредваме и не ни липсва предпочитание и знаем по какъв начин да преобърнем нещата. Не може да се приказва по този метод за Меси, Мбапе, Неймар, Верати, Маркиньос или за Почетино “, продължи бразилецът.

„ Рамос? Ние знаехме, че Рамос има травми, знаехме за неговите проблеми. Меси е прекарал повече време с националния отбор, в сравнение с с нас. При Неймар е същото. Хората си мислят, че ние не знаем нищо, а играчите си вършат каквото си желаят, само че това не е истина. Ако някой не се оправя добре, ще приказваме с него. Неймар постоянно е подложен на критика незаслужено “, разяснява още Леонардо.

PSG director Leonardo on Sergio Ramos still injuried: “It’s the Spanish press playing with this story… but we knew about Sergio Ramos situation before, and we know what’s happening”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР