Френският шампион Пари Сен Жермен допусна първото си поражение от

...
Френският шампион Пари Сен Жермен допусна първото си поражение от
Коментари Харесай

Решават бъдещето на Рамос в ПСЖ след мачовете с Байерн в ШЛ

Френският първенец Пари Сен Жермен позволи първото си проваляне от началото на сезона в първия ден от 2023-а година, откакто Ланс се оправи с парижани с 3:1.

Много въпросителни обаче повдигна представянето на някои от звездите на отбора, а включително се включва и бранителят Серхио Рамос. Бранителят изглеждаше муден и не успяваше да се оправи с високото движение и скоростта наложена от съперника. Именно тези фактори са наложили мнението в управлението на отбора, че не би трябвало да се прибързва с възможни договаряния за възобновяване на контракта на играча.

Въпреки че спортният шеф на отбора Луис Кампос съобщи в изявление през месец септември предходната година, че задачата на шефовете е да „ възобнови договорите на Меси и Рамос “, в този момент това към този момент не е толкоз несъмнено.

Към този миг е взето решение да се изчака развиването на сезона, а първата насочна точка ще са дуелите с Байерн Мюнхен в Шампионската лига на 1/8-финалите, след което вероятно ще бъде взето дефинитивно решение за бъдещето на испанеца на „ Парк де Пренс “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР