Френският шампион Пари Сен Жермен активира освободителната клауза на Усман

...
Френският шампион Пари Сен Жермен активира освободителната клауза на Усман
Коментари Харесай

Пари Сен Жермен активира освободителната клауза на Усман Дембеле

Френският първенец Пари Сен Жермен задейства освободителната уговорка на Усман Дембеле, като изрази подготвеност да заплати 50 милиона евро за нападателя на Барселона, заяви вестник " Екип ". Тази процедура дава опция на ПСЖ в идващите 5 дни да завърши прехвърлянето на френския национал.

26-годишният Дембеле сега е с тима на Барселона на предсезонен лагер в Съединени американски щати, само че той към този момент е изразил желанието си да премине в отбора от Париж.

Трансферът към този момент може да се счита за сигурен, само че не и всички елементи по него. Пари Сен Жермен и Барселона могат да стигнат до единодушие, отвън рамките на освободителната уговорка. Френският клуб може да заплати и по-голяма сума, само че да го направи разсрочено, до момента в който в случай че се лимитират до клаузата, 50-те милиона би трябвало да бъдат платени незабавно.

В същото време треньорът на Барселона Шави Ернандес към този момент изиска от управлението на Барселона да откри бързо заместител на Дембеле, като това сигурно няма да бъдат Жоао Феликс и Яник Караско от Атлетико Мадрид, а експертът избира Бернардо Силва от Манчестър Сити.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР