Френският сериен убиец Шарл Сображ, известен с прякора Змията, се

...
Френският сериен убиец Шарл Сображ, известен с прякора Змията, се
Коментари Харесай

Дрогира, ограбва и убива: Най-известният сериен убиец Змията вече е на свобода

Френският сериен палач Шарл Сображ, прочут с прякора Змията, се завърна във Франция тази заран, заяви Франс прес. По рано 78-годишният Сображ бе експулсиран от непалските управляващи, откакто прекара 20 години в пандиза за убийството на две северноамерикански туристки.

Мъжът, обвинен в осъществяването на двайсетина убийства в Азия през 70-те, дойде на летище " Шарл дьо Гол " в Париж със аероплан от Доха, заяви публицист на Агенция Франс Прес, който е пътувал с него.

Служител на летището сподели, че ще бъде направена инспекция на самоличността му, след което ще може да излезе от летището, защото нито е търсен, нито има повдигнати обвинявания против него във Франция, написа Българска телеграфна агенция.

Убиецът има потребност от интервенция на сърцето и бе освободен в сходство с непалски закон, допускащ да бъдат пускани на независимост тежко заболели пандизчии, които към този момент са излежали три четвърти от присъдата си.

Френски жител с виетнамско и индийско родословие, Сображ стартира да пътува по света при започване на 70-те и идва в тайландската столица Банкок. Представяйки се за търговец на скъпоценни камъни, той се сприятелява със своите жертви, доста от които са западни туристи хипита, след което ги дрогира, ограбва и убива. Прякорът на Сображ - Змията, идва от способността му да се измъква от полицията.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР