Френският режисьор Люк Бесон отрече да е изнасилвал или дрогирал

...
Френският режисьор Люк Бесон отрече да е изнасилвал или дрогирал
Коментари Харесай

Люк Бесон призна сексуални отношения с актриса, обвиняваща го в изнасилване

Френският режисьор Люк Бесон отхвърли да е изнасилвал или дрогирал млада актриса - за първи път основателят на " Петият детайл " приказва обществено за секс обвиняванията против него, написа БГНЕС.
Съдия възобнови следствието за обезчестяване против филмовия магнат в края на предходната седмица, осем месеца откакто прокуратурата в Париж приключи дело, заведено от холандско-белгийската актриса Санд Ван Рой, която твърди, че Бесон неведнъж я е изнасилвал за интервал от две години. Тя е една от девет дами, които обявиха, че са били жертви на полови офанзиви и тормоз от мощния режисьор и продуцент.
28-годишната Ван Рой има второстепенни функции в " Такси 5 " и " Валериан и градът на хиляда планети ".
Бесон призна, че е имал връзка с Ван Рой, само че отхвърли нейните изказвания като " фантасмагории ". " Този случай е неистина от А до Я. Не съм изнасилвал тази жена. Никога в живота си не съм изнасилвал жена ", сподели той пред BFMTV.
" Никога не съм вдигал ръка на жена, в никакъв случай не съм заплашвал жена... Никога не съм дрогирал тази жена, както беше казано. Това е неистина ", сподели той в фрагменти от изявлението, което ще бъде излъчено напълно през днешния ден от френската телевизия.
Създателят на шлагери като " Никита ", чиито правни проблеми съответстваха с неуспехите му в боксофисите, също отхвърли в миналото да е тормозил дами.
Все отново 60-годишният Бесон сподели, че е имал връзка с Ван Рой и е направил " някои неточности ". " Предадох жена си и децата си. Това не се случи единствено един път, а няколко пъти през нашите 20 години брак ", добави той.
Ван Рой за първи път отиде в полицията през май 2018 година, откакто прекарала нощта с Бесон в първокласен парижки хотел. Два месеца по-късно тя сподели, че е била изнасилвана четири пъти през двете години, когато е била в „ професионални връзки “ с режисьора. Тя сподели и, че се е страхувала за кариерата си, в случай че се оплаче.
Полицията разпита Бесон по отношение на обвиняванията през октомври 2018 година.
По-късно друга актриса сподели на прокурорите, че трябвало да избяга на " пълзейки на колене и ръце " от прослушване в парижкия офис на Бесон през 2002 година. Източник, непосредствен до новото следствие, съобщи, че в Париж към момента се водят предварителни следствия по други обвинявания против режисьора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР