Френският президент Еманюел Макрон заяви, че смята, че е намерено

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че смята, че е намерено
Коментари Харесай

Макрон със сензационна новина за България и РСМ

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че счита, че е открито компромисно решение по преговорната рамка за участие на Северна Македония в Европейския съюз, което включва и България.

" Мисля, че намерихме компромисно решение ", цитира думите му National Post, изречени по време на конференция по време на срещата на върха на НАТО в Испания, предава БГНЕС.

На 24 юни Народното събрание на България даде зелена светлина на държавното управление да утвърди рамката за договаряния за участие на Северна Македония в Европейския съюз, което може да разреши на Скопие да стартира договаряния за присъединение към блока.

Чрез министерството на външните работи Скопие е получило предлагането от френското председателство за превъзмогване на противоречивите въпроси с България " с хрумвания, които се отнасят до обществено декларираните от страната позиции и възгледи “, оповестиха от държавното управление на Република Северна Македония, заяви Българска телеграфна агенция.. 

Според написаното в известието това е основа за разкриване на необятен съвещателен развой, който ще се организира първо в границите на държавното управление и съдружните сътрудници, а по-късно с президента, Народното събрание и опозицията, както и с гражданския бранш, експертната и необятната общност в страната.

" Както обещахме, решението за нашето бъдеще ще вземем взаимно, всъщност, в сходство със стратегическите ползи на страната и всички нейни жители, “ написа в известието.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР