Френският президент Еманюел Макрон заяви, че основната задача в конфликта

...
Френският президент Еманюел Макрон заяви, че основната задача в конфликта
Коментари Харесай

Макрон: Основната цел на Европа е да попречи на Русия да победи във войната

Френският президент Еманюел Макрон съобщи, че главната задача в спора сред Русия и Украйна е да се попречи на Русия да завоюва. Той съобщи, че европейските страни не вземат участие директно в спора, с цел да предотвратят разширението му.

" Това е една от нашите занимания през цялото време. Ето за какво ние не участваме в този спор. Нашата задача е да помогнем на Украйна да устои с всички сили, да не позволим на Русия да победи, да не разширяваме този спор ", отговори Еманюел Макрон на въпрос на четец на вестник " Le Parisien " дали спорът в Украйна може да стане " световен ".

На 18 април организация Bloomberg заяви, че Макрон ще се обърне към китайския президент Си Дзинпин с кротичък проект, който може да помогне за започването на договаряния сред Русия и Украйна.

Френската тактика допуска, че те биха могли да се проведат още това лято. В коментар на тази информация китайската страна изрази поддръжка за всички начинания, които способстват за обновяване на договарянията сред Русия и Украйна.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР