Френският президент Еманюел Макрон обеща да възстанови катедралата „Нотр Дам“

...
Френският президент Еманюел Макрон обеща да възстанови катедралата „Нотр Дам“
Коментари Харесай

Обещание: Катедралата Нотр Дам ще бъде възстановена до 5 години

Френският президент Еманюел Макрон даде обещание да възвърне катедралата „ Нотр Дам “ до 5 години, заяви Агенция Франс Прес.
„ Ще възстановим Нотр Дам още по-красива и желая да бъде подготвена до 5 години, можем да го създадем “, съобщи Макрон в телевизионно послание към нацията.
„ Зависи от нас да превърнем това злополучие във опция да се обединим, да погледнем надълбоко в себе си какви сме и какво би трябвало да вършим и да станем по-добри, в сравнение с сме. Зависи от нас да намерим нишката на нашия народен план “, бяха думите на президента на Франция.
Макрон сподели още, че жестокия пожар е извадил на напред във времето най-хубавото в страната.
„ Това, което видяхме предходната нощ в Париж беше нашият потенциал да се активизираме и да се обединим “, съобщи 41-годишният водач в посланието си, отправено от кабинета му в Елисейския замък.
„ В хода на историята, Франция е видяла доста градове, пристанища и църкви обхванати от пламъци. Но всякога ние ги построяваме още веднъж “, сподели Макрон и добави, че пожарът в Нотр Дам е посочил, че „ нашата история в никакъв случай не стопира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР