Френският полузащитник Пол Погба може да провали по неочакван начин

...
Френският полузащитник Пол Погба може да провали по неочакван начин
Коментари Харесай

Алчността на Погба може да провали трансфера му в Реал

Френският полузащитник Пол Погба може да провали по непредвиден метод прехвърлянето си в Реал Мадрид. Испанците започнаха офанзивата по привличането му, изпращайки първата публична оферта към Манчестър Юнайтед, само че нещо ненадейно може да спъне договорката.

Според вестник "Дейли Експрес ", французинът е сложил умопомрачителни финансови условия, с цел да облече бялата фланелка. Той е изискал седмично заплащане в границите на 550 хиляди евро. Това би го направило най-скъпоплатеният състезател на "Сантиаго Бернабеу ", като в целия испански футбол пред него би бил единствено легенда като Лео Меси.

В момента полузащитникът получава по 400 хиляди евро на седмица на "Олд Трафорд " и непрекъснато мрънка, че са му малко, тъй като има състезател, който получава повече. Това е Алексис Санчес, който прибира точно по 550 хиляди евро на седмица.

Погба бил убеден, че заслужавал повече от чилиеца и това са персоналните условия, които сътрудникът му Мино Райола е сложил пред мадридчани. Това въобще не се е харесало на президента Флорентино Перес и по всичко проличава, че французинът ще би трябвало да прави отстъпки, в случай че желае да смени Манчестър Юнайтед с Реал Мадрид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР