Френският първенец ПСЖ размаза у дома Реал (Мадрид) с класиката

...
Френският първенец ПСЖ размаза у дома Реал (Мадрид) с класиката
Коментари Харесай

ПСЖ размаза Реал Мадрид без звездите си

Френският отличник ПСЖ размаза вкъщи Реал (Мадрид) с класиката 3:0 в първия си мач от група А на Шампионската лига този сезон. Анхел Ди Мария (14, 33) наказа на два пъти един от някогашните си отбори, а в самия край Тома Мюние (90+1) оформи крайния резултат. В другия мач от групата Брюж и Галатасарай направиха 0:0 по-рано.

Наставникът на домакините не можеше да употребява звездното си атакуващо трио. Килиан Мбапе и Единсон Кавани са контузени, а Неймар беше осъден. Новото попълнение Мауро Икарди пък за първи път беше титуляр за отбора, а на вратата беше Кейлор Навас, който е преотстъпен точно от Реал.

Парижани преобладаваха през цялото време и в 14-ата минута Ди Мария се възползва от подаване на Хуан Бернат, с цел да открие резултата в мач номер 100 за него в шампионата. Азар, Бензема и Хамес от гостите насочиха неточни удари, а в 33-ата минута Ди Мария удвои преднината на домакините с отдалечен удар. Секунди по-късно Бейл означи страховит гол, само че съдията не го призна след консултация с VAR поради игра с ръка на уелсеца.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР