Френският национал Пол Погба може да остане в Манчестър Юнайтед,

...
Френският национал Пол Погба може да остане в Манчестър Юнайтед,
Коментари Харесай

Обратен завой за Пол Погба, французинът остава в Юнайтед при едно условие

Френският национал Пол Погба може да остане в Манчестър Юнайтед, макар че договорът му с клуба изтича в края на сезона, а все още няма възгледи той да бъде удължен.

Всички чакат халфа да напусне „ Олд Трафорд”, а през вчерашния ден даже се заприказва за сериозен интерес към него от френския гранд Пари Сен Жермен. Реал Мадрид също от дълго време следи обстановката към Погба.

Агентът на футболиста Мино Райола в последните месеци на няколко пъти съобщи, че клиентът му не се усеща благополучен в Манчестър и най-вероятно ще се стигне до нова разлъка. Както е известно това е втори престой за Погба на „ Олд Трафорд”.

В последна сметка обаче може да се стигне до изненадваща развръзка. Погба е имал среща с краткотрайния управител на „ алените дяволи” Ралф Рангник, на която го е уверил, че ще остане в клуба, в случай че самият той продължи да води Юнайтед и през идващия сезон.

Рангник бе назначен като правоприемник на Оле Гунар Солскяер, само че от клуба бяха безапелационни, че той ще води тима до края на сезона, когато ще бъде назначен нов управител.

В последните седмици обаче се заприказва, че от щаба на Юнайтед са удовлетворени от работата на Рангник и е прекомерно евентуално да му бъде препоръчан непрекъснат договор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР