Френският нападател Килиан Мбапе призна, че е искал да напусне

...
Френският нападател Килиан Мбапе призна, че е искал да напусне
Коментари Харесай

Мбапе най-после призна, че иска да напусне "Пари Сен Жермен"

Френският нападател Килиан Мбапе призна, че е желал да напусне ПСЖ в края на юли, с цел да премине в " Реал " Мадрид.

Испанският гранд направи предложения от 160 и 170 милиона евро за национала на " петлите ", само че и двете бяха отказани от парижани.

" Исках да напусна, тъй като нямах желание да удължавам своя контракт. Намерението ми бе тимът да получи трансферна сума, с цел да вземе първокласен заместител.

ПСЖ е клуб, който ми даде доста и постоянно съм бил благополучен тук в четирите години, които прекарах и към момента съм.

Достатъчно рано разгласих желанието си да напусна. Исках всички да се отнесат отговорно и да се реализира добра договорка, само че и почетох решението. Ако не желаят да напусна, то тогава оставам ", съобщи Мбапе пред RMC Sport.

22-годишният нападател стартира последната година от своя контракт и ще може да напусне без трансферна сума идващото лято.

Той отхвърли информациите, че е отказал няколко оферти за удължение на контракта и че е изразил предпочитание да напусне едвам в последната седмица на трансферния прозорец.

Снимка: Reuters

" Хората споделят, че съм отказал шест или седем оферти за контракт и че не желая да приказвам със спортния шеф Леонардо повече. Това е безусловно погрешно ", добави нападателят.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР