Френският бранител Рафаел Варан и неговите съотборници в Манчестър Юнайтед

...
Френският бранител Рафаел Варан и неговите съотборници в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Варан: Разбираме Тен Хаг все по-добре

Френският защитник Рафаел Варан и неговите съотборници в Манчестър Юнайтед са почнали да схваща по-добре концепциите на мениджъра Ерик загар Хаг, който пое тима предишното лято. Бившият състезател на Реал Мадрид приказва пред формалния уебсайт на " алените дяволи " за връзките в състава на 20-кратните първенци на Англия.

" Сега се усещаме още по-добре спрямо времето преди последния мач против Манчестър Сити. Вече знаем доста по-добре какво желае от нас Ерик загар Хаг и по какъв начин желае да го направи “.

„ Виждаме еволюцията на този тим, откакто изиграхме среща на много високо равнище. Изключително щастливи сме. Интензивността на всеки един дуел във Висшата лига е невероятна. Много наподобява на огромните мачове в Шампионската лига. Ритъмът е доста висок, а футболистите в шампионата са добре готови физически. Знаем какъв брой е мъчно да се печели, само че демонстрираме, че сме мощни ", съобщи Варан пред формалния уебсайт на Манчестър Юнайтед.

След 20 кръга " алените дяволи " са на четвърто място в класирането в шампионата на Англия и имат актив от 38 точки. Лидерът Арсенал е с 9 пункта повече. В края на предходната седмица Юнайтед победи локалния си съперник Манчестър Сити с 2:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР