Френският астролог и билкар, роден като Мишел дьо Нострадамус, прави

...
Френският астролог и билкар, роден като Мишел дьо Нострадамус, прави
Коментари Харесай

Горещо от Нострадамус! Какво чака света през новата година

Френският астролог и билкар, роден като Мишел дьо Нострадамус, прави стотици предсказания, преди да почине през юли 1566 година Твърди се даже, че над 70 % от прогнозите му към този момент са се сбъднали.

Неговият легион от почитатели твърди, че Нострадамус е предсказал Хитлер, кацането на Луната и пандемията от Covid-19, написа Блиц.
-->
Смята се, че измежду хилядите му загадъчни пророчества има и такива, които разказват с ужасяващи детайлности по какъв начин ще свърши нашият свят. Ето какво се чака за 2023 година съгласно френския вещател, написа The Sun.

Заселването на Марс ще приключи с злополука

Надпреварата за колонизиране на Марс се управлява от Илон Мъск, само че Нострадамус предвижда, че това може да приключи с неприятен край.

Основателят на Space X сподели, че хората даже могат да кацнат на Червената планета до 2029 година Но Нострадамус е предсказал, че през 2023 година този график може да бъде опустошен. Според френския мистик " небесният огън ще угаси светлините на Марс ".

Нострадамус имал тъмно предсказване за света за време на растящи цени на храните. Хората ще стартират да подхващат обезверени ограничения, с цел да оцелеят, в това число прибягвайки до канибализъм.

" Няма игумени, монаси, няма послушници, които да учат; медът ще коства доста повече от восъка за свещи. Зърното ще се издигне толкоз високо, че индивидът ще изяде своите съседи " - сподели Нострадамус.

Нова международна война

Нострадамус обезпокоително предвижда, че може да се стигне до по-голям спор от войната в Украйна. - Седем месеца от Голямата война, хора мъртви от злото - написа той.

Нов абсурден папа?

Нов папа ще наследи Франциск, виждаме измежду предсказанията на Нострадамус за идната година.

Папа Франциск ще бъде последният същински папа, а понтифексът, който ще заеме неговото място, ще провокира скандал, счита френският мистик.

" В последното гонене на Светата Римска черква Петър Римлянинът ще пасе стадото си в доста беди, след което градът на Седемте планини ще бъде опустошен и страшният Съдия ще съди хората. Краят " – споделя Нострадамус.

Небесен огън

Французите предсказват ​​ " небесен огън върху кралската постройка ". Това се пояснява като подстрекателство, че от пепелта на цивилизацията ще се появи нов международен ред. Но други считат, че това може да се отнася до „ края на времето “ или началото на нов международен ред

Климатичния проблеми се ускоряват

Нострадамус предвижда, че температурите ще продължат да се повишават и морското ниво ще се увеличи ненадейно. Той написа:

" Като слънце ще изпържи светлото море: живите риби на Черно море съвсем ще се сварят. Когато Родос и Генуа са полугладни, локалните ще положат огромни старания да ги нарежат. "

Нов международен ред

В творбите си Нострадамус приказва за обединяването на две велики сили. Интригуващо е, че този мистик споделя, че това ново разделяне ще бъде сред мощен мъж и слаб мъж или даже мъж и жена водач.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР