Френските ученици ще могат сами да се самотестват, вместо да

...
Френските ученици ще могат сами да се самотестват, вместо да
Коментари Харесай

Франция облекчава правилата за тестване в училищата

Френските възпитаници ще могат сами да се самотестват, вместо да си вършат ПСР проби. Причината е, че нарастването на случаите на КОВИД-19 е направило здравните ограничения в просветителния бранш прекомерно тромави. Това съобщи френският министър председател Жан Кастекс, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29706
" Това ще понижи опашките пред аптеките ", сподели той в изявление за телевизия " Франс 2 ".

Франция регистрира най-големия си от април 2021 година скок на хоспитализациите от КОВИД-19.

За последното денонощие те са нарастнали със 767 и по този начин общият брой на хората в болница става 22 749. Причина за това нарастване е разпространяването на разновидността Омикрон, добавя Българска телеграфна агенция.

Въпреки това новопостъпилите в лечебни заведения към момента са много под пиковите нива от ноември - декември 2020 година, когато те бяха по над 700 дневно в продължение на близо месец, а броят на приетите в болница доближи своите върхови стойности на 16 ноември 2020 година, когато те бяха 33 497.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 29706  Под 30% е вероятността контактни лица с бустерна доза да се заразят Под 30% е вероятността контактни лица с бустерна доза да се заразят  Област Хасково влезе в тъмночервената Covid зона Област Хасково влезе в тъмночервената Covid зона  Костадинов: Не съм набожен гуру или лидер на фракция

Костадинов: Не съм набожен гуру или лидер на секта
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР