Френските следователи са открили три самоделни взривни устройства, пистолет и

...
Френските следователи са открили три самоделни взривни устройства, пистолет и
Коментари Харесай

Откриха самоделни бомби и оръжие в супермаркета в Треб

Френските следователи са разкрили три самоделни взривни устройства, револвер и ловен нож в супермаркета в град Треб, в който терористът Редуан Лакдим бе взел заложници, заяви тв каналът БФМ-ТВ.
По-рано при обиск в дома, в който е живеел Лакдим, е открита записка, в който той декларира своята принадлежност към „ Ислямска страна “. На 23 март в Каркасон 29-годишният Редуан Лакдим атакува хора в автомобил, за да го открадне. При нападението лидерът на колата е ранен, а пасажерът в нея – погубен. Второто нахлуване Лакдим прави близо до казарма за служители на реда от специфичните елементи, като открива огън против група трениращи, съобщи БГНЕС.
След това се насочва към близкия град Треб, където взима заложници в супермаркет. Загиват трима души, в това число и служител на реда, предложил да се замени с един от заложниците. По-късно терористът е премахнат при взлом на спецчасти. Спътниковият канал " Скай нюз Арабия " заяви, че отговорност за серията набези в южна Франция е поела групировката „ Ислямска страна “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР