Френските модни къщи Сен Лоран (Saint Laurent) и Баленсиага (Balenciaga)

...
Френските модни къщи Сен Лоран (Saint Laurent) и Баленсиага (Balenciaga)
Коментари Харесай

Модните къщи Сен Лоран, Гучи и Баленсиага ще произвеждат медицински маски

Френските фешън къщи Сен Лоран (Saint Laurent) и Баленсиага (Balenciaga) и италианската Гучи (Gucci) ще пуснат произвеждане на маски, с цел да оказват помощ за превъзмогването на дефицита им в напъните за преодоляване на пандемията от ковид, заяви групата Керинг (Kering), представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2085
Френските ателиета на Баленсиага и Ив Сен Лоран се приготвят да пуснат произвеждане на маски, откакто бъдат изпълнени нужните условия за това, заяви Керинг, която има двете фешън къщи.

Първите 2000 бройки защитни дрехи към този момент се създават от „ Интендантско обслужване “

Гучи, която също е благосъстоятелност на Керинг, разгласи, че е поела ангажимент да създаде 1,1 милиона хирургични маски и 55 000 специфични дрехи за личния състав, който се грижи за болните от Ковид-19 в Италия.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2085  Набират доброволци в борбата с COVID-19 Набират доброволци в борбата с COVID-19  Полицията ревизира 179 жители под карантина в Добричка област Полицията ревизира 179 жители под карантина в Добричка област  В Зенит продължиха карантината В Зенит продължиха карантината
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР