Френските летовници ще имат достъп до ваксините за Covid, където

...
Френските летовници ще имат достъп до ваксините за Covid, където
Коментари Харесай

Във Франция ще ваксинират и летовниците по плажовете

Френските летовници ще имат достъп до имунизациите за Covid, където и да се намират в страната това лято, разгласи държавното управление.

Ходът, въведен през днешния ден, следва в броя на имунизираните и предизвестия за четвърта вълна на ковид, защото процентът на инфекциите с разновидността Делта се усилва.
 Румен Драганов: Ваксинирането е въпрос на просветеност (ВИДЕО) Румен Драганов: Ваксинирането е въпрос на просветеност (ВИДЕО)
Температурите внезапно се повишиха и летният сезон към този момент е в разгара си. Колко туристи да чакаме и какви са загубите за бизнеса в следств...

Във Франция хората постоянно отсрочват имунизирането заради предходни правила, че втората доза би трябвало да се ползва.

Но в този момент мобилни единици за имунизиране се разполагат на известни туристически места, в това число плажове, заяви " Гардиън ".

Министърът на опазването на здравето Оливие Веран се опълчва на разхлабването на разпоредбите. Той също по този начин съобщи, че лекарите и фелдшерите в избрани ваканционни горещи точки имат „ друга работа, с изключение на да имунизират цялото френско население през лятото “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР