Френски дипломатически служител почина от раните си в резултат на

...
Френски дипломатически служител почина от раните си в резултат на
Коментари Харесай

Френски дипломатически служител, ранен в Рафах, почина от раните си

Френски дипломатически чиновник умря от раните си вследствие на израелски въздушен удар по-рано през тази седмица в линията Газа, заяви френското външно министерство, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Служителят се намирал в къщата на един от своите сътрудници от френското консулство в град Рафах в южната част на линията Газа, покрай границата с Египет, дружно с други двама сътрудници и членове на техните фамилии, добавя ведомството.

Къщата е била ударена при израелски въздушен удар, вследствие на който служителят е бил ранен, като са били убити и към 10 души, се споделя в изказването.

Дипломатическият чиновник, " работил за Франция " от 2002 година насам, през вчерашния ден е умрял от раните си, съобщи френското външно министерство.

Междувременно още двама израелски военнослужещи са убити при сражения в линията Газа, заяви тази заран армията, представена от Ройтерс.

Агенцията добавя, че по данни на израелската войска общо 121 военнослужещи са починали, откогато Израел стартира наземната си атака в линията Газа на 27 октомври.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР