Френската гражданка, пострадала при катастрофа на Околовръстното шосе“ в София,

...
Френската гражданка, пострадала при катастрофа на Околовръстното шосе“ в София,
Коментари Харесай

Д-р Валентин Димитров: Жената, пострадала при катастрофата на „Околовръстното“, остава с опасност за живота

" Френската гражданка, потърпевша при злополука на „ Околовръстното шосе “ в София, остава с заплаха за живота ", заяви пред публицисти шефът на „ Н. И. Пирогов “ доктор Валентин Димитров. 

„ Винаги има действителна заплаха за живота при такава злополука и такава контузия “ сподели доктор Димитров. 

„ Това е една нелепа история, при която има починали и тежко потърпевши непознати жители. След първичното хоспитализиране в болница „ Света Анна “, сътрудниците са решили, че равнището на здравна грижа, което можем да дадем в „ Пирогов “, ще може да даде най-хубав късмет на тази жена за оцеляване. Във вчерашния ден, след диалози сред двете лечебни заведения, дамата е превозена и приета в болница при нас “, уточни шефът на лечебното заведение. 

Той увери, че лекарите са подхванали всички нужни дейности.

„ Отново е направена оценка на нейното положение. Направени са операции, свързани с обременяване на проблем в гръдния панер, както и оценка на контузиите, които са в таза и гръбначния дирек. Предстоят още операции. Надяваме се, че крайният резултат ще бъде позитивен, само че не се ангажираме с каквито и да са прогнози “, сподели още доктор Димитров. 

В ранните часове на 25 септември на „ Околовръстното шосе “ в София френски жител почина при тежка злополука. При случая пострадаха още двама души, а негова 62-годишна сънародничка продължава да бъде в тежко положение.

Заради случая като обвинен прокуратурата притегли Димитър Любенов, карал спортния си автомобил с превишена скорост. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР