Френската гимназия в Бургас се сбогува с абитуриентите си с

...
Френската гимназия в Бургас се сбогува с абитуриентите си с
Коментари Харесай

Балони, фойерверки и шампанско за французойки и еспаньола бейби в последния учебен час на ПГРЕ „Г.С. Раковски”

Френската гимназия в Бургас се сбогува с зрелостниците си с прочувствена гала и хора

Удари последният образователен звънец за 12-класниците от ПГРЕ „ Г.С. Раковски ” в Бургас. С прочувствена гала, балони, фойерверки и шампанско зрелостниците прекрачиха за финален път прага на обичаната Френска гимназия. 

Красиви французойки и още по-стилни еспаньоли дефилираха из двора на учебното заведение и позираха за фотоси с близки и другари. Раздялата с обичаните учители и цялата гимназиална история през последните 5 години просълзи някои от празнуващите. Прегръдки и целувки с най-готините преподаватели, страст и доста фотоси - по този начин изглеждаше през днешния ден дворът на Френската гимназия в Бургас. 

За отбелязване е, че 12-класничките бяха заложили на най-вече черни дрехи за своя визия в деня на изпращането. Забелязва се наклонност, че от ден на ден девойки избират строго грациозен външен тип и се появяват в костюми. Разбира се, че женственият детайл не липсваше - множеството ученички бяха с панталони с висока талия, бюстие и сако. Други пък бяха избрали забавни рокли в разнообразни десени.

Вижте още фотоси от празника на Випуск 2023 година:

ВИЖТЕ ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО НА СТРАНИЦАТА НА ФЛАГМАН.БГ ВЪВ ФЕЙСБУК!

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР