Френската футболна звезда Килиан Мбапе остана извън състава на Пари

...
Френската футболна звезда Килиан Мбапе остана извън състава на Пари
Коментари Харесай

Килиан Мбапе няма да пътува с ПСЖ за предсезонното турне в Азия

Френската футболна звезда Килиан Мбапе остана отвън състава на Пари Сен Жермен за идното турне в Азия, а тази вест пристигна на фона на спекулациите, че парижани са решили да продадат своя състезател, с цел да не изгубят за без пари през идващото лято.

Отношенията сред Мбапе и ПСЖ сега са много обтегнати напоследък, откакто френският национал съобщи през предишния месец, че няма да възобнови контракта си, който изтича в края на сезон 2023/24.

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи към този момент разгласи, че клубът няма да пусне Мбапе без пари, защото е похарчил 180 милиона евро, с цел да подпише с него.

Според информациите в медиите френският отличник ще сложи 24-годишния футболист в трансферния си лист, тъй като има вяра, че той към този момент се е договорил да премине в Реал Мадрид през идващото лято.

Междувременно, друга от звездите на ПСЖ, свързван с трансфер през това лято, Неймар бе включен в групата на парижани за азиатското турне и той ще замине със своите съотборници за Япония.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР