Френската футболна легенда Зинедин Зидан е обичайният заподозрян за евентуален

...
Френската футболна легенда Зинедин Зидан е обичайният заподозрян за евентуален
Коментари Харесай

В Германия разкриха фаворита за наследник на Анчелоти в Реал

Френската футболна легенда Зинедин Зидан е нормалният обвинен за възможен правоприемник на старши треньора на Реал Мадрид Карло Анчелоти, който съгласно Бразилската футболна федерация е дал единодушие да оглави националния тим на страната през 2024-а година, само че измежду разновидностите все по-усилено се загатва и името на Шаби Алонсо.

Испанският треньор на Байер Леверкузен има лека преднина пред останалите претенденти, разяснява немският състезателен публицист Кристиан Фалк в подкаста Caught Offside.

„ Вярваме, че Шаби Алонсо е първата алтернатива за заместител на Карло Анчелоти през 2024-а. Имало е и хрумвания за това лято, само че той е споделил на Байер Леверкузен, че няма да си тръгне в този момент, тъй като не желае да оставя клуба в актуалната обстановка. Но през 2024-а, няма да има опрощение, в случай че Реал Мадрид изиска тъкмо него. Разбира се, че той демонстрира интерес, а Байер Леверкузен е наясно, че има възможност Реал Мадрид да се насочи към него “, разяснява журналистът.

Междувременно някогашният футболист на Реал Мадрид Раул Гонсалес продължава да впечатлява с работата си отпред на втория отбор на испанския град, а германецът Юлиан Нагелсман към момента е свободен след раздялата си с Байерн Мюнхен.

Real Madrid's 'number one option' to replace Carlo Ancelotti
— Christian Falk (@cfbayern)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР