Френска, немска и българска сцена се събират за незабравимо парти

...
Френска, немска и българска сцена се събират за незабравимо парти
Коментари Харесай

Три международни сцени се събират у нас за парти

Френска, немска и българска сцена се събират за незабравимо празненство в Cacao Beach на 9 август. Родни почитатели ще танцуват под звуците на музиката на Citizen Kain - постоянен посетител на клуба, a френското техно е едно от най-разбиващите по света. Артистът бързо накара международните тълпи да се влюбят в него, демонстрирайки универсалността на композициите си.

Още един почитан актьор ще се качи зад пулта на Cacao Beach Club, а точно Kaiser Souzai. Базиран е в Берлин, само че в действителност прави музиката си най-вече до момента в който пътува, събирайки музи от другите дестинации, които посещава.

Роденият в София Pavel Petrov се развива, оформя стила си и се трансформира в разнороден музикален селектор, а с течение на времето - в интернационално приет диджей и продуцент. Абсорбирайки всички въздействия, влиза в студиото, с цел да изрази музикалната си креативност.

Следващата вечер (10 август) присъстващите ще имат удоволствието да чуят сполучливата родна двойка Metodi Hristov и Gallya с техния b2b сет, а също германеца Carlo Ruetz и Peppou.

Билети за 9 и 10 август се продават в мрежата на Eventim.bg.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР