Фрайбург и Херта (Берлин) направиха 1:1 в сблъсък между два

...
Фрайбург и Херта (Берлин) направиха 1:1 в сблъсък между два
Коментари Харесай

Три дузпи не стигнаха да се разплете възела във Фрайбург

Фрайбург и Херта (Берлин) направиха 1:1 в конфликт сред два от тимовете, които от началото на сезона в Германия не оправдават упованията. Срещата ще се запомни с трите дузпи, които съдията отсъди. Яник Хаберер вкара тази за домакините в 52-ата минута, а по-късно последваха две за столичани. В 77-ата Саломон Калу изпусна едната, само че единствено четири минути по-късно се нагърби с осъществяването на втората и този път не сгреши за 1:1.

Като цяло обаче тимът на Фрайбург беше този, който заслужаваше да завоюва и то с разлика. Играчите в червени екипи сътвориха куп положения, само че топката по този начин и не искаше да влезе в мрежата.
FT All about the penalties in Freiburg as the points are shared. Hertha still without a win since September 20 #SCFBSC pic.twitter.com/RLyHxOcwxn
— DW Sports (@dw_sports) October 22, 2017

Противно на логиката, Херта беше на крачка от успехa, само че в края Валентино Лазаро пропусна.

В края на първото полувреме се стигна до любопитна обстановка, при която гостуващата агитка - намираща се доста покрай флагчето за корнер - вдигаше подобен звук, че Юлиан Шустер отхвърли да извърши ъглов удар за домакините. Един от ентусиастите на берлинчани крещеше с мегафон и се наложи стаюрдите да се намесват да го озаптяват.
ENDSTAND | 1:1 #SCFBSC

Schade - da war heute mehr drin! pic.twitter.com/zAgmNrRBMO
— SC Freiburg (@scfreiburg) October 22, 2017

Независимо мощната си игра през днешния ден, Фрайбург остава доста покрай дъното със единствено една победа. “Старата дама” е със единствено 2 точки повече и също се нуждае от възстановяване на резултатите.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 9 кръг, неделя 22 октомври  Фрайбург 1:1краен резулат  Херта (Берлин)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР