Французойките имат утвърден статут на най-очарователните дами в света. Много

...
Французойките имат утвърден статут на най-очарователните дами в света. Много
Коментари Харесай

Несъвършени, но щастливи: Правилата за живота на французойките

Французойките имат одобрен статут на най-очарователните дами в света. Много от дамите в страната обаче не са канонични хубавици и не се пробват да впечатляват. Така че какво прави французойките толкоз очарователни?

Отговорът е елементарен - обич към себе си! Въоръжете се с разпоредбите за живот на тези девойки, с цел да разберете от личен опит каква голяма мощ имат те.

Живейте красиво

Това важи за всеки аспект на елементарния ден. Старайте се да подреждате масата за всяко хранене, използвайте красиви съдове, слагайте цветя във вазата, купувайте пухкави кърпи и най-ароматния душ гел, спете на хубаво легло. Дори и да не изпитвате обич към себе си сега, тези елементарни ритуали ще ви оказват помощ да се възприемате като скъпи и скоро уважението към себе си ще се трансформира в табиет.

Общувайте

Ние се зареждаме с сила от хората, с които се усещаме добре, а прекарването на време с хора, които ни обичат, ни кара да се усещаме добре със себе си. Опитайте се да прекарвате време освен с обичания човек, само че и със фамилията си. Правете неделни вечери, обаждайте се на родителите си и не се колебайте да ги помолите да ви кажат нещо хубаво. Не губете женския си кръг. Времето с приятелки ще ви зареди с сила и ще ви накара да се чувствате като част от нещо по-голямо. Независимо какъв брой сте заети, събирайте се най-малко един път или два пъти месечно.

Не преследвайте модата

Французойките обичат битпазарите. Те ловуват за винтидж облекла, опитват с аксесоари, прически и грим. Това ще ви позволи да откриете собствен личен, неповторим жанр, а и е доста по-лесно да се възхищавате на себе си, като показвате характерността си толкоз блестящо. Откажете се да си купите рокля като на всички останали през този сезон, намерете нещо, в което ще се чувствате привлекателно и уместно. Чувствайте се свободни да притегляте погледите.

Отпуснете се

Без значение какъв брой претрупан е графикът ви, не забравяйте да намерите време за релакс. Французойките се пробват да опростят всекидневието си и постоянно избират себе си. Ако им дойдат посетители, девойките в тази страна не се пробват да ги смаят с гурме ядене, а вършат елементарна салата, тост, стриди или миди. Приятелите и фамилията се събират, с цел да поддържат връзка, и в случай че желаят вкусно ядене, могат да донесат такова за всички. Почистването на къщата може да изчака, по-важна е пълноценната отмора. А работата у дома е същинско закононарушение. Оставете нещата в офиса, те не би трябвало да пречат на релаксацията ви.

Изберете свое движение

Французойките не бързат. Те се пробват да възнамеряват времето си по метод, който ги кара да се усещат удобно. В тази страна девойките не бързат да отслабнат до избран ден, нито пък изискват прекомерно доста от себе си или от децата си. Те знаят тъкмо какъв е животът на всеки от тях, живеят със личното си движение и не се пробват да го трансформират.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР